Sisustustakkojemme suositus terassikäytössä ulkotiloissa. Takka tuottaa lämpöä, valoa ja tunnelmaa ja sopii loistavasti kesäiltaisin myös lasitetulle parvekkeelle tai terassille jossa vietetään paljon aikaa.

Kratki biotakat ovat helposti siirrettävissä  sisätiloista myös terassille tai parvekkeelle suojaiseen paikkaan. Eli biotakan voi vapaasti asentaa myös parvekkeelle tai terassille tuomaan lämpöä ja tunnelmaa. Takka ei tarvitse takkahormia. Takat ovat todella kevyitä painoltaan 4-19kg riippuen mallista. Biotakka on todella helppo asentaa ja käyttövalmis hetkessä. Tuotteet ovat suunniteltu niin, että laitteen ulkokuori ei lämpene päältä eikä sivuilta liikaa. Biotakka on todella edullinen ja helppokäyttöinen. Polttoainesäiliö täytetään bio-etanolilla, sytytetään ja asetutaan nauttimaan takkatulen lämmöstä.

Valikoimastamme löytyvät terassille sopivat lattialle sijoitettavat takat ja myös hyvännäköiset pienet pöydälle sijoitettavat ulkotakat. Biotakkaan ei tarvita rakennus- ja käyttölupia ja se sopii monenlaiseen paikkaan; kotiin sisälle, lasitetulle parvekkeelle, kesämökille, toimistoihin ja julkisiin tiloihin. 

Suosittelemme lattia takkoja ja pöytätakkoja:
Biotakka Romeo
Biotakka Hotel
Biotakka Linate
Biotakka MISA
Biotakat sisälle ja ulos

Erittäin edulliset hinnat ja paljon tarjouksia: Takkatarjoukset

Kaunista saapuvaa kesänaikaa!